Transport puzzle v piatok nahradí Aches

Choroba si nevyberá a tentokrát sklátila členov TRANSPORT PUZZLE, ktorí nám mali zahrať na vernisáži k výstave Rada Repického tento piatok. A keďže sme flexibilní až strach, už máme pre vás náhradu, ktorú vám predstavovať určite nemusíme. Britský zázrak v slovenských vodách, Aches s jeho úplne novými vecami, v tento piatok o 18:00 live na Nástupišti 1-12!

Tí z vás, čo Nástupište 1-12 navštevujete pravidelne, určite poznajú Jonnyho Foxa. Topoľčiansky podchod patril k prvým miestam, na ktorých tento sympatický mladý angličan začal aktívne hrávať po svojom príchode na Slovensko a vracia sa k nám často, nielen ako hudobník Aches, ale aj ako bežný návštevník.

Minulý rok poriadne rozčeril pokojnú hladinu slovenskej alternatívnej hudobnej scény a jeho debutový album Glass Lip mu priniesol pozornosť médií nielen na Slovensku, ale i za našimi hranicami. Jeho rozkošne nezaraditeľná tvorba pre ktorú je príznačný Jonnyho podmanivý vokál a neškolená ale o to úprimnejšia hra na gitaru sa naďalej vyvíja a jeho najnovšie skladby svedčia o tom, že hudobne dozrieva. 

K jeho posledným počinom patrí i soundtrack k najnovšiemu DVD japonskej pohybovej umelkyne Masumi Saito. Ponúkame vám video SE s hudbou od Achesa... a na jeho koncert vás k nám pozývame už tento piatok, 5. apríla o 18:00.

Info a event http://www.facebook.com/events/624361650913022/

SE from WATASHI on Vimeo.