For STELLA - benefiičný koncert

Hudobníci a organizátori sa na podujatí podieľajú bez nároku na honorár a iné odmeny. Počas podujatia bude prebiehať verejná zbierka pre Stellu Pavlíčkovú trpiacu chorobou motýlích krídel. Pomôcť môžete aj príspevkom priamo na účet Stellinej mamičky 1100043424 / 8410 (Zuno Banka).

Jedno z päťstotisíc detí sa narodí s chorobou Epidermolysis Bullosa, ľudovo nazývanou choroba motýlích krídel. Tak ľahko ako sa dá zotrieť peľ z motýlích krídel, tak ľahko možno poškodiť kožu týchto detí. Majú takú citlivú kožu, že keď sa ich silnejšie dotknú alebo si ošúchajú nohu či ruku, urobí sa im rana.

Patrí k nim aj STELLA Chiara Pavlíčková z Topoľčian, ktorá má v tomto roku v septembri nastúpiť ako čerstvá prváčka do školy. V súčasnej dobe neexistuje žiadna terapia, liečba, ktorá by dokázala Stellinu chorobu vyliečiť. Dá sa len zmierniť a na to bohužiaľ neexistue veľa spôsobov. Jedným z nich a najúčinnejším spôsobom je pobyt pri mori...

Stellina mama Eva nepracuje, keďže sa niekoľko hodín denne venuje ošetrovaniu boľavých pľuzgierov na tele najmladšieho zo svojich štyroch detí. Otec je robotník. A liečebný pobyt pri mori pre Stellu, ktorý by jej pomohol nastúpiť do školy bez boľavých pľuzgierov, si nemôžu dovoliť....

Kate Tatau, Nástupište 1-12 a kapely True Reason, Beautiful Beats a TPS Crew sa spojili, aby pomohli Stelle k moru.. Pomôcť môžete i vy - prostredníctvom verejnej zbierky, ktorá bude prebiehať v sobotu, 5. júla o 16:00 v podchode pod Autobusovou stanicou mesta Topoľčany na Nástupište 1-12 alebo príspevkom priamo na účet Stellinej mamičky 1100043424/8410 (Zuno Banka).

A na oplátku si domov odnesiete zážitok z poriadneho koncertu!