NARODENINY, The Ills a Ink Midget

Multimediálny priestor pre súčasnú kultúru Nástupište 1-12 vás srdečne pozýva na slávnostné otvorenie svojich zrekonštruovaných priestorov spojené s oslavou 2. narodenín Nástupišťa 1-12 a piatych narodenín The Ills!

Piatok, 13.9.2013 o 20:00
Podchod Autobusovej stanice v Topoľčanoch

THE ILLS 
INK MIDGET

Nástupište 1-12 existovalo ešte len necelé dva mesiace. Britský Aches ešte ani len netušil, že na Slovensku vydá album, ktorý ho dostane na stránky slovenských magazínov.. Bol 11. november 2011 a na Nástupište sa prišlo pozrieť takmer 200 ľudí...

Pamätá si to ešte niekto? The Ills určite. Odohrali svoj prvý koncert u nás a kedže o oficiálnej podpore sa nám vtedy ani nesnívalo, uskromnili sa i s jediným nocľahom, ktorí sme im mohli ponúknuť - priamo u nás v podchode... aspoň to mali ráno blízko na vlak do BA... 

V piatok, 13. septembra si k nám prídu zahrať opäť. A my veríme, že si to vy, my, skrátka všetci, užijeme rovnako ako tie dva roky dozadu. ;)

Aj keď sa to možno nezdá, Pjoni & Ink Midget produkčne vždy fungovali ako svojbytné jednotky. Ich debutový Split vinyl spájal dve samostatné EPčka. K interakciám, dochádzalo až v rámci neustále sa vyvíjajúcich live-setov a v prípade kolaborácie na niekoľkých trackoch, napríklad “hiťasu¨ Nerd. Po Pjoniho albume 'Cloud No Raisins' svoju autonómiu deklaroval aj Ink Midget koncom minulého roka na albume "Re-leave".

Kým Pjoniho ste na Nástupišti už mohli zažiť, Adam Matej aka Ink Midget (Ink) sa v topoľčianskom podchode predstaví prvý krát až v tento piatok, 13. septembra o 20:00.

 

Podujatie sa uskutoční s podporou Ministerstva kultúry SR.