GIVE US SOME lóve

Premýšľali ste už nad predsavzatiami na rok 2013? Čo tak skúsiť byť lepším a krajším človekom? Lepším človekom sa môžete stať napríklad i tak, že podporíte súčasnú kultúru a umenie. Tie môžete podporiť aj tak, že podporíte Nástupište 1-12. A krajším môžete byť v novom originálnom tričku, ktoré tým získate. :)

Dve desiatky umelcov - režisérov, výtvarníkov, módných návrhárov a hudobníkov zo Slovenska i zahraničia, vytvorili jedinečnú kolekciu tričiek "Nástupište 1-12" pre chalanov i dievčatá. 

Každé tričko je originál existujúci v jedinom kuse a je vlastnoručne vyrobené a podpísané niektorým z autorov kolekcie. Už čoskoro si tieto fantastické módne kúsky a zároveň umelecké diela budete môcť vydražiť v online aukcii a tým podporiť činnosť Multimediálneho priestoru pre súčasnú kultúru Nástupište 1-12 v roku 2013. 

Na kolekcii originálnych tričiek "Nástupište 1-12" sa podieľali ďalšie dve desiatky umelcov zo Slovenska, Veľkej Británie, Čiech a Chile. Všetky tričká ako aj ich autorov vám predstavíme čo nevidieť.