Oslávte to s nami vo veľkom!

Priatelia, už sú to štyri roky, od kedy sme v podchode pod Autobusovou stanicou v Topoľčanoch otvorili Multimediálny priestor pre súčasnú kultúru Nástupište 1-12. Štyri roky plné Vašej priazne a podpory, ktorú si nesmierne vážime! Pozývame osláviť toto malé výročie spolu s nami už v tento piatok, 9. októbra! Ako je u nás zvykom, oslavovať budeme umením a vo veľkom. Pripravili sme pre Vás hneď dve podujatia počas jedného večera. Večer začneme už o 19:00 slávnostnou vernisážov k výstave PEDESTRIÁLNA PERSPEKTÍVA na ktorej predstavia svoje práce, ktoré vznikli počas rezidenčného pobytu na Nástupišti 1-12 študenti Ateliéru Malľby Klaudie Kosziby.

Dominik Hlinka
Lucia Kováčová
Ľudmila Machová
Ivana Mojšová
Martina Mäsiarová
Simona Gottierová
Adam Siekel
Barbora Benková
Matúš Novosad
René Nagy
Lujza Srnková
Maria Ustaníková
Kristína Kandriková

Pokračovať budeme o 20:00 multimediálnym projektom LÚKY. Projekt je výsledkom spolupráce hudobníka, skladateľa a sound artistu Jonáša Grusku, s vizuálnou umelkyňou Zuzanou Novotovou-Godálovou a folklórnymi speváčkami Janou Ambrózovou, Evou Brunovskou, Dajanou Margetovou, Dominikou MargetovouBarbarou Petrgálovou.

Spojenie sound-artu a súčasného vizuálneho umenia so slovenským folklórom je prísľubom jedinečného zážitku tak pre vás divákov, ako aj pre samotných účinkujúcich.

Príďte osláviť naše štvrté narodeniny umením!


Event a info: https://www.facebook.com/events/907170779376646

Vstup voľný.
Podujatie sa ukutoční s podporou Ministerstva kultúry SR.