Exitab Tour In The Dark Pjoni, Aches, Yvris

V rámci Exitab Tour In The Dark svoj nový album naživo predstaví Pjoni aj na Nástupišti 1-12, o support sa postará Aches, djsets - Yvris. 
Už 11. februára, nenechajte si ujsť! 

Dlho avizovaný sólový debut Jonatána Pastirčáka, polovice dua Ink Midget & Pjoni je konečne vonku. Album Cloud No Raisins vychádza na značke Exitab, ktorá zastrešuje aj ďalšie progresívne mená rozrastajúcej sa slovenskej scény (napr. Stroon, Dead Janitor, Gwerkova...).

Cloud No Raisins je pestrá ambientne ladená kolekcia skladieb, ako stvorená pre hranie v takmer absolútnej tme. Koncerty sa preto budú niesť v podobnom duchu.
Celý album môžete streamovať tu: http://exitab.exitmusic.org/
Limitovaná edícia 200 kusov CD je v predaji cez Exitab bandcamp prípadne na koncertoch.

O support sa postará Aches. Jonny Fox aka Aches síce pochádza z rodiska legendárneho labelu Warp, dlhší čas však žije a produkuje v Bratislave. Sheffieldska scéna je na jeho vkus až príliš klubovo zameraná. A tá naša mu zdá sa vyhovuje. Melancholické gitarové skeče, ambient poddávajúci sa future garage, zmes šepotov a “znetvorených¨ vokálov…aj tak by sa dalo charakterizovať jeho debutové EP Fine Tongue. http://exitab.exitmusic.org/album/fine-tongue-ep

Support djsets: Yvris (Exitab)

Podujatie sa koná s podporou Ministerstva kultúry SR, Smartweb, tristanpress.sk a grafika matejlacko.com